Friday, September 19, 2014

Program i think

Cuti sekolah ne catat sejarah x g mana2... kebiasaanyer jk cik abeng ada pasti kami akan pergi jln2... lagi2 dah ada alia lg bsemangat nk jln2... bgembira sakan sbb ada benda nk dilayan... nak2 skrg alia br dpt kaki... nk jln jer.. x bg kita nk pimpin... nk jln sndiri... x nk org pegang2... aii lah anak makin besar, makin byk akal awk ne... ape2 pun mama n papa amat terhibur ngn telatah alia....

Berbalik kpd aktiviti yg kita buat waktu cuti sekolah ne adalah lukis mural... mural ne adalah salah satu program i think... dua ari g sek dok siapkan mural tue... tiap2 paniti kene wat... dsebabkan kita kp akaun... kitalah yg btanggungjwb... nasib dbantu oleh 2 lg cikgu... huhu... tapi bkn kita yg lukis... dah semestinya kita mintak tlg cikgu seni... kita bkn pandai sgt melukis... t tsh jd ape tah... huhu..

Tue semua antara hasil lukisan dari cikgu chs.... x sangka semuanya ada bakat terpendam....

#alialinabeng#


Posted via Blogaway

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete